Auditie moderne dansers: Meld je aan voor Hybrid Languages van el Cie Sur mundo

Open call

Studenten Moderne dans, dramaturgie en docentenopleiding dans opgelet! Het project Hybrid Languages van Sur Mundo Project heeft nog plek voor 4 studenten (m/v)
Dit voorjaar gaat de zesde en laatste fase van Gabriela Zuarez’ nieuwste project Hybrid Languages van start. In dit project onderzoekt dramaturg-choreograaf Gabriela Zuarez met een aantal dansers hoe je kunt komen tot een nieuwe bewegingstaal vanuit moderne dans en theater, improvisatie en het gebruik van populaire en lokale dans en de tangotradities. Ervaring met Tango is niet noodzakelijk, maar wel een voordeel. Centraal staat de danser en haar of zijn lichaam, fysieke gesteldheid en emoties, met een open houding voor een nieuwe danstheater constructie. Het project dat onder auspiciën staat van de Nederlandse ambassade, speelt zich voor een deel af in Argentinië en voor een deel in Nederland. De studenten die we nu vragen, nemen deel aan het project in Nederland. In het laatste deel werken zij ook samen met Argentijnse dansers van Coreo-Lab uit Buenos Aires die in oktober voor de afsluiting van het project naar Nederland komen. Een internationaal gezelschap, dus!

Workshop-Auditie: De auditie staat gepland voor maandag 25 februari om 12:00 uur. Locatie: De Roos van Dekamaweg 3, 1061 HR Amsterdam. Wil je je inschrijven voor de auditie? Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatiebrief, CV en 2 videolinks naar . Deadline 18 februari wordt verlengd tot 22 februari.

Het project is verdeeld over een aantal periodes: 29 maart – 7 april (10 dagen); 15 - 19 mei (5 dagen); 5 - 9 juni (5 dagen). In juni vinden open presentaties plaats.

Kandidaten voor stage
Gaat het om een stage of wil je als ‘apprentice’ werkervaring opdoen?
- Stage (internships): stuur bij je aanmelding je stageformulier mee en/of een aanbeveling van je mentor of tutor.
- Werkervaring (apprenticeships): als je bent aangenomen, moet je een ‘letter of intention’ ondertekenen.

Nieuw project
In het najaar van 2019 wordt Hybrid Languages afgerond en begint een nieuw project. Studenten die gaan deelnemen aan Hybrid Languages, kunnen blijven om ook mee te doen aan het nieuwe project. Op die manier kunnen zij hun stage uitbreiden en hun onderzoek verdiepen. Misschien maakt dat het aanbod nóg aantrekkelijker.
 
Vragen?
Kijk voor meer informatie op de website van Cie Sur Mundo (voor een groot deel Engelstalig): http://www.elsurmundoproject.nl/en/hybrid-languages-project.  Wil je meer weten over de inschrijfprocedure of de inhoud van het project? Neem dan contact op met Gabriela Zuarez, telefoon 06 402 38564, e-mail .